Saturday, 29 December 2007

Kick Off

OK. Gelukkig. Ik hoor er ook weer bij.

Ik beschouw mezelf toch eigenlijk best wel als een vooruitstrevend persoon. Misschien niet direct een trendsetter, maar wel een zogenaamde early adopter, zeker op het gebied van technologie. Tja, en dan blijken verschillende types (waarvan ik beroepshalve moet roepen dat ik ze respecteer) ineens een webblog te hebben (Eddie, Karel, Emiel en Fred). En dan nog blogs met dermate interessante inhoud, dat ik ze zo niet dagelijks, dan toch wekelijks bijhoud.

Nu wil ik zeker niet beweren dat ik regelmatig iets interessants te melden heb. Nu ja, voor mezelf en wellicht mijn kinderen nog wel. Maar voor de rest van de wereld? Vast niet. Maar in elk geval: ik heb er nu ook één. Ha, dat voelt goed hoor. Het was ook heel moeilijk om deze blog op te zetten. Mocht ik je dus op een idee gebracht hebben: vooral niet doen! Hoe minder mensen er één hebben, des te interessanter lijkt die van mij.

Ik heb werkelijk nog geen flauw idee waarover ik het ga hebben op deze gloednieuwe blog site. Mezelf kennende (lui), zal de frequentie van posts ook niet bijster hoog worden. Maar ik zeg altijd: het gaat om de kwaliteit, niet de kwantiteit (die gouden regel pas ik ook altijd in mijn werk toe: één briljante actie aan het begin van de week vind ik voldoende om de rest van de week de kantjes eraf te lopen).

Doe er je voordeel mee. Of niet. Anyway: gelukkig 2008.

1 comment:

Eddie said...

Hi Frank, de beste wensen voor 2008 en welkom in de blogosphere. Ik moet gaan oppassen als jij in de buurt bent met je cameraphone ;-)